Een Website & Intranet voor uw eigen VvE!

Eigen inlogcode

De VVESITE is een beveiligde omgeving. Dat betekent dat niet zomaar iedereen bij de gegevens van uw VvE kan. Alleen mensen die u zelf heeft uitgenodigd kunnen inloggen!

Het is heel eenvoudig om bewoners toe te voegen aan de website van uw VvE. U hoeft hier alleen het e-mail adres voor op te geven. Er wordt automatisch een welkomstemail met eigen inloggegevens naar de betreffende persoon verstuurd.

VvE documenten centraal en veilig

Op VVESITE kunt u eenvoudig documenten opslaan en delen met de leden van de VvE. Denk bijvoorbeeld aan de notulen van de laatste vergadering, de splitsingsakte, een offerte of het huishoudelijk reglement. Daarnaast kunt u indien u dat wilt documenten alleen voor de bestuursleden beschikbaar stellen.

U kunt zelf heel gemakkelijk nieuwe mappen aanmaken om een goede structuur neer te zetten.

Ledenlijst

U kunt bij ons de leden van uw VvE eenvoudig in het systeem invoeren. Uw ledenlijst is overzichtelijk en compleet! Contactgegevens zijn waar u ook bent binnen handbereik.

Forum voor uw VvE

Wanneer u iets over een bepaald onderwerp wilt bespreken met de leden van de VvE, kunt u heel gemakkelijk een bericht op het forum plaatsen. Hier kunnen de leden van de VvE uw vraag/bericht lezen en daar op antwoorden.

Storingen melden

Bewoners kunnen een storing of reparatieverzoek online melden. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage of ruitschade. U kunt zelf kiezen welke personen er voor de storingen een automatische e-mail moeten ontvangen.

Agenda

Door gebruik te maken van de agenda functie van VVESITE bent u er in ieder geval zeker van dat de Algemene ledenvergadering niet vergeten wordt!

U kunt een agendapunt aanmaken door eerst de datum en tijd te selecteren, en dan de locatie, titel en omschrijving. Zoals bij bijna alle functies kunt u er ook voor kiezen om automatisch een e-mail bericht te versturen naar de leden van de VvE.

Actielijst

Met de module actielijst kunt u eenvoudig actiepunten aanmaken en toewijzen aan een persoon. Door een datum op te geven kunt u eenvoudig acties inplannen. De acties van de actielijst worden automatisch in de agenda gezet. Wel zo makkelijk!

Prikbord

Wilt u iets aankondigen of zomaar een bericht voor alle leden plaatsen? Dan kunt u een bericht op het prikbord plaatsen. U hoeft nu nooit meer met briefjes te werken en iedereen ontvangt indien gewenst automatisch een e-mailnotificatie!

Personaliseren website

U kunt op VVESITE een mooie foto van uw gebouw plaatsen, of zoals sommige VvE's zelfs een eigen logo plaatsen. Ook kunnen alle leden van uw site een eigen foto (avatar) uploaden als ze dat willen.